Aquí trobaràs informació referent a l' equip que fa possible que Jazz en Viu Sigui una realitat.

Jazzenviu és una Associació de músics i aficionats al jazz de Sant Cugat que té com a objectiu principal la difusió del jazz

Què volem?
El nostre objectiu principal és apropar al públic la música jazz, per la qual moltes persones s'apassionen cada dia. Som conscients que el panorama jazzístic actual a Sant Cugat i en general al Vallès és limitat i tenim la il·lusió de fer aquesta música més accessible.
D'altra banda, Jazzenviu vol potenciar també la presència de la música en viu de qualitat en estils diversos, lluny del mainstream.

 

Com ho fem?
 
Per aconseguir els nostres objectius programem concerts en viu que es fan els diumenges dins el Cicle de Jazzenviu al Cafè Auditori de Sant Cugat del Vallès, els dijous a la Cafeta Gastronòmica MUT. A més a més, generem propostes específiques per la Festa Major i d'altres celebracions.
 
Què obtenim?
 
Gràcies als Cicles de Jazzenviu creem passió pel jazz i en general per la música. Aconseguim reunir els millors músics de l' escena del jazz nacional i internacional i a més els convidem a passar una bona estona fent el què més els hi agrada fer: tocar.
Nosaltres esperem que tant els músics com el públic puguin gaudir d' un moment únic en cada concert.
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

© 2016 Jazzenviu.

Jazz en Viu - Unknown Artist
00:00 / 00:00